• 2 torskefileter (ca. 800 g)
  • salt og peber
  • 1½ tsk paprika
  • 1 spsk frisk timian
  • 1 pakke bacon (150 g)
  • 250 markchampignoner
  • ½ kg cherrytomater
  • 2 fed hvidløg
  • 1½ dl fløde

Denne torske ret en simpel og smager rigtig godt. Server den med kartoffelbåde, nye kartofler eller ris.

Fremgangsmåde:

Fjern eventuelle ben fra fisken. Læg de to fisk oven på hinanden i et smurt fad. Drys med paprika, timian, salt og peber.

Del baconen i 2 og læg baconstykkerne over fisken. Fordel de hele cherrytomater, halve markchampignoner og hakket hvidløg rundt om fisken. Drys med salt og peber og hæld fløden ved.

Bag i ovnen ved 200 graden i ½ time.

Så skulle aftensmaden være klar til at komme på bordet.

Opskriften lavet med inspiration fra ‘God fisk let at lave’.