• 400 g sorte tigerrejer
  • 1 fint hakket rød chili (uden kernerne)
  • 2 fed hakket hvidløg
  • ca. 2 cm hakket eller revet ingefær
  • 150 g champigon i skiver
  • 1 løg i både
  • 1 rød peberfrugt i strimler
  • 1 gul peberfrugt i strimler
  • 100 g sukkerærter - delt på langs
  • 2 spsk østersauce
  • Soyasauce
  • Ægnudler

Stegte nudler er nemme at lave og kan varireres i en uendelighed. Den her gang er det med tigerrejer og masser af grøntsager.

Fremgangsmåde:

  1. Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Når de er færdigkogt hældes vandet fra gryden – men lad en smule vand blive tilbage og stil nudlerne til side. Når der er lidt vand tilbage i gryden bliver nudlerne ikke klistrede og tørre.
  2. Pil og rens rejerne
  3. Svits rejerne  sammen med hvidløg, chili og ingefær i olie i ca. 2 minutter – tag rejerne af panden og stil dem til side
  4. Svits herefter resten af grøntsagerne i nogle minutter til de er let møre
  5. Vend nudler, rejer og grøntsager sammen i gryden og tilsæt østersauce – smag til med soya.