• 200 g kylling, skåret i mindre stykker
  • 2 spsk teriyaki sauce til marinade
  • 300 g flade nudler
  • 1 chili, finthakket (uden kerner og
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 4 cm ingefær, skrællet og revet
  • 2 rødløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 200 g champignon
  • ½ broccoli hoved
  • 2 spsk soyasause
  • 2 spsk østerssauce

Hjemme hos os elsker vi stegte nudler – det gælder både store og små. Det ender ofte med stegte nudler når der bestilles thai take-away fra den lokale restaurant. Her en en opskrift som er næsten lige så hurtig at lave som at hente take-away’en.

Fremgangsmåde:

Vend kyllingstykkerne i teriyakisaucen og lad den trække mens du skærer grøntsagerne (hvis du er virkelig godt forberedt må den gerne trække nogle timer eller fra aftenen før).

Kog nudlerne efter anvisningen og skyl dem godt i koldt vandt.

Svits kort chili, hvidløg og ingefær hvorefter kyllingen tilsættes. Steg videre i 2 minutter. Herefter tilsættes grøntsagerne og de steges til de er møre (ca. 5 min.) Vend nudlerne med soya og østerssauce og vend tilsidst det hele med kyllinge grøntsagsblandingen. Varm retten igennem og sever!

Grøntsagerne kan varieres alt efter havd du har i køleskabet.