• 50 g hvedemel
  • 100 g hakkede mandler
  • 60 g rørsukker
  • 85 g marcipan
  • 100 g smør i tern
  • 300 g rabarbar
  • 75 g rørsukker
  • Smør til formen
  • Vanillieis eller flødeskum til servering

Her er en dejlig nem sommerdessert som er lavet på bare 10 minutter. Du kan forberede den i god tid inden dine gæster kommer og bage den lige inden servering.  

Fremgangsmåde:

  • Rør alle ingredienserne til dejen sammenmed en el-pisker, i en røremaskine eller ved håndkraft
  • Skær rabarbarne i stykker på ca 2 cm
  • Smør en form med smør og læg rabarbarne i formen og drys med ekstra sukker
  • Fordel dejen i klatter ovenpå
  • Bag kagen i 30 minutter ved 175 grader
  • Server den lun med flødeskum eller vanillieis

 Opskriften er fra Alt for Damerne