• 8-12 grove pitabrød
  • Tomatsauce eller salsa
  • Fyld efter smag
  • Ost

Vi kender vel alle sammen de dage, hvor der er meget lidt tid til at lave aftensmad eller hvor vi bare ikke gider at lave aftensmad. Sådanne aftener  er pita-pizza en genial spise. Det er samtidig en god måde at få brugt lidt forskellige rester i køleskabet – og så elsker børne at komponere deres egen mini pizza.

Der er ikke ligefrem tale om en opskrift, men det jeg gjorde denne aften var at bruge hvad jeg havde af rester i køleskabet. Jeg lavede følgende fyld:

- Tacosauce, champigon, skinke og ost

- Tomasauce, pølser og ost

- Olivenolie, frisk mozerella og frisk basillukum

Det var bare nogle idéer – der er mange andre muligheder med fx. peberfrugt, ananas, pepperoni osv. 

Du laver dem som en almindelig pizza, hvor du blot bruger pitabrøddet som bund. Så læg pitabrøddene på en bageplade med bagepair. Fordel tomatsauce, fyld og ost på pitabrøddene. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter.

Nemmere bliver det vist ikke…