• Kogt pasta
  • Ruccola
  • Gode oliven
  • Feta skåret i tern
  • Rødløg
  • Blommetomater
  • Basillikum
  • Persille
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Lidt inspiration til en god salat til grill sæsonen. Denne er en flydig salat med pasta, oliven, feta, rødløg og flotte røde fuldmodne blommetomater. Forholdene mellem ruccula, pasta og tomater kan tilpasses efter smag.

Fremgangsmåde:

Kog pastaen efter anvisning på pakken og lad den afkøle.

  • Halver tomaterne
  • Skær fetaen i tern
  • Skær rødløgen i tynde både
  • Skyl ruccolaen og tør den grundigt
  • Hak persille og basillikum groft
  • Vend alle ingredienserne sammen
  • Hæld lidt god olivenolie, friskkværnet peber og havsalt over salaten

Server salaten med noget grillet kød og godt brød – fx. foccacia.