• 1 rødløg, i tynde både
  • 1 rød peberfrugt, i små tern
  • 1 squash, i små tern
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1/4-1/2 rød chili, finthakket
  • ca 1,5 dl fløde
  • ca 2 ts østerssauce
  • lidt salt og friskkværnet peber
  • ca 300 gram rejer
  • persille, finthakket
  • 500 g pasta tilberedt efter anvisningen på pakken
  • revet parmesan

Den er efter min svigerindes anbefaling tyv-stjålet fra en norsk madblog http://trinesmatblogg.no/. Det er en virkelig flot og inspirerende blog. Trine har mange år på bagen som madblogger og har været så venlig at hjælpe mig med tips og ideer til min opstart.

Denne ret smager skønt og er hurtig at lave. Når først grøntsagerne er skåret og pastaen kogt er retten tilberedt på 5 minutter.

Fremgangsmåde:

Svits løg, peberfrugt og squash i smør eller olie indtil løget er blankt og blødt og de andre grøntsager møre. Undervejs tilsættes hvidløg og chili. Smag til med fløde, østerssauce og peber og lad det simre et minuts tid.

Lige før servering tilsættes rejerne og persillen. Smag til med salt. Serveres når retten er gennemvarmet – men pas på ikke at koge retten da rejerne vil blive kedelige.

Serveres med friskkogt pasta, revet parmesan og eventuelt med godt brød eller salat til.