• 2 pudsede svinemørbrad
  • 1½ dl soja
  • 1 dl olivenolie
  • 1 spsk engelsk sauce
  • 2 fed hvidløg - presset
  • et par stænk Tabasco
  • groft peber

Denne opskrift har jeg fået veninde – den her mørbrad er virkelig simpel at lave og marinaden og den lage hviletid betyder at mørbraden bliver virkelig mør og smager rigtig godt. Det bedste af det hele er at den stort set passer sig selv!

Fremgangsmåde:

Alle ingredienserne røres sammen. Mørbraden lægges i marinaden og trækker 24 timer. Herefter tørres de og steges i ovnen  i 15-20 min ved 250  grader , vendes evt. efter 10 min. Herefter pakkes svinemørbraden ind i staniol og et viskestykke. Så kan den ligge og hvile en times tid.

Server evt mørbraden med Fettucine med squash.

 

Ved oksemørbrad fordobles marinaden og stegetiden.