• 300 g frisk laks
  • ½ agurk
  • 1 avocado
  • 100 g pinjekerner
  • ½ dl balsamico
  • Salt og peber

Jeg kan virkelig godt lide laksetatar – der er en perfekt forret eller en let frokostret. Denne version rummer en god kombination af blød laks og avokado samt crispy agurk og pinjekerner. Køb laksen så frisk som muligt hos fiskehandleren. Retningslinierne for brug af rå laks er vist blevet ændret, men for at være på den sikre side fryser jeg laksen i de tidligere anbefalede 18 timer – så skulle den være sikker at spise. Læs mere om behandling af rå fisk her.

Fremgangsmåde:

  1. Rist pinjekernene let og lad dem køle af
  2. Skær laksen i små tern
  3. Flæk agurken og fjern kernene med en ske – skær agurken i små tern
  4. Skær agurken i små tern
  5. Vend alle ingredienserne sammen med balsamico
  6. Smag til med salt og peber