• 600 g laksefilet - skåret i tern på 2-3 cm
  • 2 spsk olie
  • 1 finthakket løg
  • 3 tsk Thai rød curry paste (brug 1 tsk hvis du ikke ønsker den så stærk)
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 ½ tsk soyasauce
  • 1 rød chili, i strimler (fjern kernerne)
  • 2½ dl fiskebulliom
  • 1 tsk sukker
  • 2 forårsløg i tynne skiver
  • ½-1 squash
  • 100 g sukkerærter
  • 2 spsk frisk koriander
  • Jasmin ris

Den her ret lavede min mands moster til os sidst vi var i Norge – og den smagte rigtig godt. Retten er nem at lave – det største arbejde ligger i at skære alle grøntsagerne. Når de først er skåret skal alt bare ned i gryden.. dog i en bestemt rækkefølge.. og den kommer her:

Fremgangsmåde:

  1. Svits løget i en stor gryde i et par minutter
  2. Tilsett rød karry og kokosmælk - rør ofte og lad det simre 5 minutter.
  3. Tilsæt soyasauce, rød chili,  fiskebullion og sukker
  4. Tilsæt lakseterningene, forårsløg, squash og sukkerærter og lad det hele småkoge i 2-3 minutter
  5. Drys frisk koriander over retten og server med jasmin ris