• 4-6 kyllingefileter
  • 1 pakke bacon
  • 1 porre
  • ½ broccoli hoved
  • 200 g champignon
  • 1 karton Mornay Sauce
  • Salt og peber
  • Ris

Denne ret er nem at lave. Der er lidt opstartsarbejde med at klargøre grøntagerne og stege kyllingen – men når retten først er forbedredt passer den sig selv i ovnen. Til gengæld er der snydt lidt og brugt Mornay sauce. Jeg ved ikke hvad der er med Mornay sauce men vores børn elsker det. Man kan helt sikkert lave en sauce selv men kartonen fungerer også fint!

Fremgangsmåde:

  • Klip baconen i små strimler og steg dem på panden – læg dem herefter til afdrypnin gpå en stykke køkkenrulle
  • Del kyllingefilterne i halve og brun dem kort på panden – krydr med salt og peber
  • Rens porren og skær den i ringe
  • Rens champignonerne og skær dem i skiver
  • Skyl broccolien og skær den i små buketter
  • Fordel grøntsager, bacon og kyllingen i et ildfast fad
  • Hæld mornay saucen over
  • Faddet stilles i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter

Server med ris og godt brød.

Opskriften kommer ikke rigtig noget sted fra men er et sammensurium af flere forskellige opskrifter. Og fyldet kan varierers efter hvad man lige har i køleskabet.