• 500 g frisk pasta (fettuccine)
  • 1 squash
  • 50 g smør
  • 2 fed hvidløg (finthakket)
  • 75 g revet parmesah

Denne pasta passer som tilbehør til det meste kød, men kan også spisen alene fx med en god salat til. Jeg plejer at lave svinemørbrad til fx. svinemørbrad rullet i parmaskinke eller langtidsmarineret svinemørbrad. Men man kan også sagtens servere kylling eller hvad man ellers synes smager godt.

Det er en hurtig og nem ret at lave. Det hårdeste arbejde ligger i at rive squashen og parmesanen – så det er lige til at klare.

Fremgangsmåde:

Kog pastaen i forhold til anvisningen. Hæld vandet fra og læg den tilbage i gryden.
Mens pastaen koger, smeltes smørret i en gryde over lavt blus. Når smøret begynder at bruse tilsættes hviløget og lad det simre i 1 min. Tilsæt squash og lad den stege i 1-2 min., eller til den er blød. Rør af og til. Kom det over i den varme pasta. Tilsæt parmesan og bland godt sammen.

Velbekomme!