• 1 lakseside
  • 1 lille pose blå birkes
  • 500 g pasta
  • ½ broccolihoved i buketter
  • 1 rødløg skåret i både
  • 1 peberfrugt
  • 1 spsk flydende honning
  • 1 dl ristede solsikkekerner
  • Basillikum pesto

Hjemme hos os kan det være lidt af en udfordring at få spist de anbefalede mængder af fisk. Min mand er ikke altid den største fan af fisk så da han kommer hjem en dag og spørger og vi ikke skal have birkesbagt laks så er der kun én ting at sige – selvfølgelig! Så det blev til birkesbagt laks serveret med pasta, grøntsager og basillikum pesto.

Fremgangsmåde:

Dup laksen tør med køkkenrulle og fordel alle birkes på laksen. Bages i ovnen på 200 grade i ca 20 minutter.

Kog pastaen som anvist på pakningen.

Svits alle grøntsagerne i olie til de er møre. Tilsæt honning og svitset par minutter mere. Vend grøntsager og pasta sammen og drys med ristede solsikkekerner. Server med basillikum pesto.